valeo_header

Zijn jouw ruitenwissers aan vervanging toe?

Kies voor de Valeo Ruitenwissers en Geniet van Nauwkeurige Controle!

Uw ruitenwissers verdienen de beste zorg, en daarom bieden wij u een speciale deal aan. Bij Vakgarage krijgt u niet alleen gratis een nauwkeurige controle van uw ruitenwissers, maar ook eerlijk advies. Geen lokkertjes die uiteindelijk tot hoge kosten leiden, maar transparantie en kwaliteit.

Indien vervanging nodig blijkt, hebben we een speciale aanbieding voor u klaarliggen. Ontvang maar liefst 25% korting bij de aanschaf én montage van Valeo ruitenwissers. Valeo staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, zodat u weer helder zicht heeft tijdens alle weersomstandigheden. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs bij een Vakgarage.

RUITENWISSERBLADEN VOOR ELK MERK EN TYPE

Valeo is een kwalitatief uitstekend en heel betrouwbaar merk. Dat is ook de reden dat Valeo voor veel automerken de originele ruitenwisserbladen mag produceren. De grote merken monteren deze kwaliteits wisserbladen in hun fabrieken op de nieuwe auto’s. Valeo ruitenwissers passen perfect. Ook voor uw merk en type auto heeft Vakgarage de juiste Valeo ruitenwisserbladen beschikbaar. In een normale uitvoering, maar natuurlijk ook in de nieuwe flatblade-uitvoering. Dat is de Valeo Silencio. Deze actie geldt voor beide types.

Kies voor Valeo

Als Vakgarage staan wij altijd klaar om u te helpen. Het lijkt misschien een klein detail, maar goed werkende ruitenwissers zijn essentieel voor uw veiligheid op de weg. Vooral in slechte weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw of mist, spelen ze een cruciale rol bij het bieden van helder zicht op de weg. Daarom adviseren wij om regelmatig de staat van uw ruitenwissers te controleren en indien nodig te vervangen. De Valeo ruitenwissers staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, perfecte pasvorm en duurzaamheid. Met de Valeo ruitenwissers kunt u vertrouwen op helder zicht en optimale prestaties, ongeacht de weersomstandigheden..